Raportti JoKo juniorit-Turku-Pesis

Ei kelvannut Oman kylän pojille voitto, vaikka Turku sitä loppuun asti tarjosi!Henkimaailman juttuja, koko peli omissa käsissä, mutta toisella jaksolla kaikki vaan odotteli, että peli oli siinä ja kolme pinnaa.

Ensimmäisellä jaksolla 4-0 johtoon, ensin kaksi harhaheitolla ja kaksi lyönneillä Teemu Mäntyvaaran, Mutikaisen onnistuneilla kotiutuksilla. Ensimmäisellä jaksolla juoksuja kolmessa vuoroparissa 7 ja toisella jaksolla 1-0 johtoon, joka kesti kolmannen tasoittavalle, jossa pari harmittavaa ulkopeli virhettä ja Turku 2-1 johtoon. Neljännen alkuun kotijoukkue ei saanut kiriä aikaan ja edessä supervuoro, jossa tehottomuus jatkui ja Turku teki juoksun. Kaksi pistettä matkasi Varsinais-Suomeen ja Oman kylän poikien oli tyydyttävä yhteen.

Ennakko Ikaalinen-JoKo juniorit 15.6. klo 17

Matka jatkuu, kun Oman kylän pojat matkustavat lauantaina ”paikallispelivastus” Ikaalisten vieraaksi. Ikaalinen on aloittanut kauden hyvin Mansen B-poikien vahvistaessa Ikaalista farmisopimuksen myötä.

Viime viikolla Ikaalisten joukkueen pelinjohto vaihtui yllättäen! Tämä yllätys koska joukkue keikkuu sarja kärjessä ja peli kulkee. Uusi pelinjohtaja kaksikko J-P Halonen ja Mara Mäkinen haki keskiviikkona 2-1 voiton Järvenpäästä ja kakkos-pj Mäkinen pelasi kopparina numerolla 8.

Vieraspeliin lähdetään pelaamaan ehjä ja energinen alku vihellyksestä loppu vihellykseen kestävä iloinen ja intohimoinen peli! Rosteri elää jälleen, kun nuoria pelaajia astuu isoihin saappaisiin. Joukkueessa on nyt tarjolla sankarin ja ratkaisijan viittaa, kuka sen ottaa?

Kerro se Facebookin kommentteihin ja voita itsellesi ja kaverillesi liput 18.6 pelattavaan kotipeliin Ikaalista vastaan.

”Pelaajien tulee ottaa vastuu omasta itsestä ja myös kaverista” pohtii pelinjohtaja Ari Kenttäaho. ”Varsinkin ulkopeliin tarvitaan herättäjiä joukkueen sisältä”

Seura ottelua pesislivestä tai bittilähteestä.