JoKo junioreiden pesiskoulua pidetään tänä kesänä neljällä paikkakunnalla: Jokioisilla, Ypäjällä, Tammelassa ja Forssassa. Yhteensä lapsia on mukana upeasti noin neljäkymmentä.

Leader LounaPlussan Vipinää-hankkeeseen mukaan pääseminen mahdollisti meille Johanna Lehtosen palkkaamisen rehtoriksi pesiskouluun. Junioripäällikkö Ari Kenttäaho teki hyvän pohjatyön kuntien kanssa ja saimmekin pesistä myös sellaisille paikkakunnille, jossa sitä ei pitkään aikaa ole ollut tarjolla.

Jokioisten kunta tuki meitä siten, että saimme kaksi kuntaan palkattua nuorta pesiskouluun ja Jokioisten Osuuspankki tuki OP-kesäduunin kautta eli saimme palkattua vielä kaksi nuorta lisää. Lisäksi yksi D-juniori ja yksi C-juniori toimivat apuohjaajina.  Ohjaajia pesiskoulussa todella tarvitaan monta, koska asioita opetellaan ihan alusta alkaen. Ohjaajat tekivätkin todella hienoa työtä lasten kanssa! Seura saa olla teistä ylpeä.

Junioriseura tarvitsee tukijoita eli vielä sydämellinen ja iso kiitos kaikille, jotka mahdollistitte JoKo junioreiden pesiskoulun järjestämisen.

Pesiskoulujen loppuhuipennus on vielä edessä. Kaikkien pesiskoululaisten yhteinen ja odotettu pelipäivä on 23.7 klo 10-14 Jokioisilla. Jos lapsi ei tänä vuonna päässyt pesiskouluun ja pesiksen aloittaminen harrastuksena kiinnostaa, niin silloin kannattaa tulla kentälle katsomaan pelejä. Pelien lopuksi G/F-junioreiden valmentajat tulevat kertomaan miten pesistä voi lähteä harrastamaan joukkueessa. Lopuksi on mahdollista seurata isojen eli D- ja C-junioreiden harjoituksia. Paikalla on myös pesiskoulussa ohjanneita ohjaajia ja vastuuhenkilöt.

Lisäksi kaikki pesiskoululaiset kutsutaan perheineen seuraamaan miesten suomensarjan ottelua JoKo juniorit – Lammin Luja, joka pelataan perjantaina 24.7 klo 18.00. Tauolla pesiskoululaiset esitellään ja kaikki saavat vielä mitalit.

Lopuksi vielä rehtorin terveiset pesiskoulusta:

Hienoa, kun olemme saaneet jakaa pesäpalloa monelle paikkakunnalle ja saaneet huikean määrän osallistujia pesiskouluun. Pesiskoululaiset ovat ahkeria ja reippaita touhuamaan. Monen ikäiset sopivat hienosti yhteisiin harjoituksiin. Kiitos meidän taitaville ohjaajille ja ennen kaikkea kiitos pesiskoulaisille. Toivottavasti nähdään jatkossakin pesiksen merkeissä!

Terveisin Johanna