PuMu odotetun kova sarja-avauksessa!

”Oman kylän poikien” poikien puolesta tuntuu, että peli oli harjoituspeli numero 2, eikä lainkaan sarja-avaus. Joukkue paransi peliä koko pelin ajan, joten luottavaisin voidaan mielin lähteä lauantaina kotipeliin Tahkoa vastaan,

Ensimmäisellä jaksolla ensimmäisessä vuoroparissa JoKo juniorit meni 1-0 johtoon. PuMu löi tasoittavalla seitsemän juoksua, joista suurimman osan ulkokentän avustuksella. Tästä PuMu sai hengen päälle ja jakso 14-4 PuMulle.

Toinen jakso alkoi harmittavasti, kun ulkopelissä oli hyvä tekeminen ja kahdella palolla Lauri Heliin astui purkamaan ajolähtöä. Lyönti oli kova keskisaumaan ja linja hyvin mukana pallossa, mutta lyönti muutti linjapelaajan räpylästä suuntaa ja ohitti näin myös kopparin. Tuloksena kolme juoksua, jos jossitellaan niin pallo linjassa räpylään, palo ja vuoron vaihto. JoKo juniorit avasi toisen jakson tasoittavan yhden juoksun arvoisesti, tilanne siis 3-1. Tästä edettiin tasaisia vuoropareja koko jakson, mutta PuMun rutiini ja Tahkon hyvät nuoret olivat selkeästi edellä sarja-avauksessa ja toinen jakso PuMulle 6-2.

Positiivista oli se, että joukkueen tekeminen parani koko ajan, mitä pidemmälle peli eteni. Kaaripeli oli hyvää, vaikka syöttötuomari Laukkasen linjasta ei oikein selvyyteen päästy.

Nuori C-poika Vihtori Kalliomäki sai tulikasteen miesten suomensarjassa ja suoriutui tehtävästään hyvin. Harjoittele nuorena hyvin ja tunnollisesti, palkinto odottaa varmasti!

Valmennusjohto näki pelissä paljon juuri niitä asioita, mitä ollaan talvella harjoiteltu. Pieni huolellisuus ja ripaus lisää tehoa tekemiseen niin…

Tästä on hyvä jatkaa torstain maakuntasarjan kotipelin kautta, lauantaina suomensarjaa Tahkoa vastaan.