Kotivoitto Oman kylän pojille 1-0 (3-3, 8-7) Tahkon kakkosjoukkueesta, tätä haettiin!

Ensimmäinen jakso oli puolin ja toisin sisällä tahmeaa ja aneemista. Ensimmäinen vuoropari 2-2.

Kotijoukkueen juoksut 1-0 Eetu ”voimalyöjä” Mutikainen tuojana Pohjanmaan poika Ville Haapamäki, 2-0 Mikko ”Leki ” Laiho tuo Joni Salo lyö. Molempien joukkueiden sisäpeli takkuaa.

Viimeisen vuoron aloittavalla kotijoukkue siirtyy 3-2 johtoon ”Ale” Ahonen tuo Ville ”Mako” Kallio lyö. Tahkon tasoittavalla Petteriltä harmittava vapaataival ja ensimmäinen jakso 3-3.

Tauolla kopissa painotettiin tiivistä ulkopeliä, mutta Tahko meni 5-0 johtoon räikeistä ulkopelivirheistä!

Mutta Eetu Mutikainen on juuri nyt se pelaaja, jolla on tahto voittaa pelejä ja lyödä palloa, kun sitä vaaditaan, kaksi kunnaria ja viisi tavallista puhukoon puolestaan. Ulkona myös hyviä suorituksia läpi ottelun ja ansaittu ykköspalkinto! Eetu on tehnyt kovasti töitä ja tänään siitä oiva näyte, huikeata katsella, kun nuorimies nauttii pelaamisesta.

Petteri Mäntyvaara oli selkeästi parempi lukkari ja se on hyvä lähtökohta, kun on voittava lukkari joukkueessa. Haapamäen Ville parantaa peli peliltä, joten laaja pelaajamateriaali mahdollistaa pelata peliä monella eri tavalla, tämä todella rikkaus.

Tärkeä kotivoitto ensimmäisessä pelissä kantaa varmasti joukkueen rentoon ja hyviin suorituksiin läpi kesän.

Kolmastoista pelaaja toivottiin ja se saatiin, kiitos hieno ja kannustava kotiyleisö!

Kotipelit jatkuvat keskiviikkona 22.5 klo 18, vastassa paikallisvastus Loimaan Palloilijat