PuMu-Jokioisten Koetus juniorit La 11.5 klo 15 Meilahti

Jokioisten Koetus junioreiden suomensarjajoukkue pelaa seurahistorian ensimmäisen miesten virallisen sarjaottelun lauantaina Helsingissä. Meilahden kentällä vastaan asettuu perinteikäs kotijoukkue Puna-Mustat. Puna-Mustat on sarjan kestomenestyjä. Viime kaudella joukkue oli Loimaan tavoin lohkofinaalissa.

Puna-Mustat on saanut farmin kautta Hyvinkään Tahkon A-poikia riveihinsä, joten nuoruutta ja nopeutta on tullut lisää ennestään kokeneeseen rosteriin. Pelaajalistalta löytyy ikinuori Henri Häkkilä ja hyvin kotiuttava jokeri Lauri Helin. Kotijoukkueen pelinjohtoon on tullut Sotkamo-taustainen Tuomas Nissinen, joka tuo varmasti laatua tekemiseen.Tätä kovaa nippua lähtee ”Oman kylän pojat” vieraskentällä horjuttamaan viime kauden malliin.

Joukkue on treenannut talven hyvin ja pelaajat ovat kunnossa. Joukkueen nuoret pelaajat ovat ottaneet ison kehitysaskeleen talven aikana ja kokeet pelaajat valmiina kauden avaukseen. Kylmän kevään vuoksi harjoituspelit jäivät yhteen, joten näyttämisen halusta kauden alku ei jää kiinni.

Pelinjohtokaksikko Kenttäaho ja Lehtonen ovat luottavaisia joukkueen suhteen, koska pelaajarinki on laaja ja motivoitunut sekä valmis tekemään hommia jokaisessa tilanteessa joukkueen eteen.