Kauden ensimmäinen kotipeli kotiyleisön on edessä lauantaina klo 15. ”Oman kylän pojat” hakevat selkeää kotivoittoa. Vierasjoukkueeksi saapuu Hyvinkäältä Tahko, joka vilisee nuoruutta, intoa ja nopeutta. Tahko avasi kauden keskiviikkona kotipelillä Ikaalista vastaan, Ikaalinen vei pisteet 2-1. Tahko pelaa suomensarjaa lähes täysin B-ikäisillä pelaajilla. Joosua Rätön ruuti on ollut alkukaudesta kuuma, niin B:ssä kuin suomarissa.

Kotijoukkueen Eetu Mutikaisella ruuti on myös kuumaa, joten nähtäväksi jää kumpi vie tässä lyöjätykkien taistelussa pidemmän korren.

Kotijoukkue hyödyntää laajaa pelaajamateriaalia ja kokoonpanoon luvassa muutoksia Helsinki kokoonpanoon verrattuna. Tätä myöden ulkopeli tulee varmasti tiivistymään, sisäpeliin luvassa lisää taitoa ja juoksuvoimaa.

Jo Helsingissä oli toisella jaksolla nähtävissä, että pienellä tehojen nostolla ja tarkkuudella peli on kehittymässä oikeaan suuntaan. Tätä asiaa on viikolla treeneissä painotettu ja puhuttu.

”Laaja pelaajarinki on sekä siunaus että kirous” tuumii pelinjohtaja Ari Kenttäaho. ”Joka pelistä kokoonpanosta jää pois sinne kuuluvia pelaajia. Eritoten alkukaudesta kokoonpanoa kierrätetään pelistä toiseen, jotta jokaiselle pelaajalle saadaan suomaripelejä alle. Kuitenkin niin, että tietyt peruselementit pelissä säilyvät”.

Keli +20 ja ”Oman kylän pojat” kentällä, tule sinäkin ja ole kotijoukkueen 13 pelaaja.