Jokioisten Koetus juniorit vs Kinnari pesis Järvenpää ke 29.5. klo 18

Oman kylän pojat saa vieraita Järvenpäästä. Kinnari pesiksen joukkue vilisee tuttuja kasvoja, joukkueesta puolet on pelannut vuosien varrella Koetuksen riveissä.
Jokeri Riku Tainio on lyönyt lähes 4 lyödyn keskiarvolla kolmessa ensimmäisessä pelissä. Kinnari sai tälle kaudelle takaisin välivuoden pitäneen Anttoni Jokisen vahvistamaan linjaa. Viime kaudella Koetuksessa ykköspesistä pelannut Eetu Ojala siirtyi myös Kinnariin, joten joukkue on vahvistunut viime kaudesta.

Oman kylän pojat lähtee nöyrin mielin haastamaan Kinnaria ja taistelemaan sarjapisteistä kotikentällä. Kokoonpano muuttuu jälleen edellisestä pelistä.
Joukkueessa on tarjolla sankarin ja sytyttäjän roolia, parin heikon esityksen jälkeen.
Muutama pelaaja alkaa päästä jo lähes omalle tasolle tekemisessä, mutta voitosta kun pelataan, siihen tarvitaan jokaisen kokoonpanossa olevan panosta alusta loppuun asti.

”Pelien alun jännittäminen on ollut kahdessa viimeisessä pelissä suurin ongelma” kertoo pelinjohtaja Ari Kenttäaho. ”Maanantain treeneissä näkyi kaivattua rentoutta ja iloisuutta, joten eiköhän jännitykset tältä kaudelta ole jännitelty”. ”Keskiviikon rosterista valitettavasti puuttuu muutama tärkeä etenijä, joten pelaamista on muutettava joukkueen etenemiskyvyn mukaiseksi” Kenttäaho lisää.

Kolmattatoista pelaajaa tarvitaan katsojista jälleen!

Huomioi otteluun tullessa, että alakentän parkkipaikka ei ole käytössä, lisää parkki tilaa löytyy Paanan koulun parkkipaikalta ja Paronintien päässä olevalta parkkipaikalta.