Jokioisten Koetus juniorit – Ikaalinen KE 24.7 klo 18

Oman kylän pojat palaavat kotiareenalle pitkän tauon jälkeen ja saa vastustajaksi ”paikallispeli” vastuksen Ikaalisten Tarmon. Peli numero kolme Ikaalista vastaan ja hellettä tiedossa. Kahdesta ensimmäisestä pelistä pisteet ovat menneet Ikaalisille 5-1.

Ikaalinen on hyvä joukkue ja saa paljon Tampereen laina pelaajia käyttöönsä! B:n nuorisoketjua Alaset, Lehtola, Karhula ja Ikaalisten oma poika Mäkinen. Kokemusta joukkueeseen tuo Joni Aalto, joka päivittäin tekee Kaupissa omatoimi treeniä!

Oman kylän pojat lähtee pistejahtiin kokomusta ja nuoruutta vilisevällä kokoonpanolla. C-pojat ovat Hyvinkään nuorisoleirillä, joten heitä ei kokoonpanossa nähdä. Kokokauden on joukkuetta vaivannut heikko pelien aloitus, vaikka alkulämmön tekeminen näyttää hyvältä, niin silti kone ei ensimmäisessä vuoroparissa meinaa käynnistyä. Tätä lähdetään parantamaan koko joukkueen voimin. Jatkaako Petteri Mäntyvaara hyviä otteita lautasen äärellä, nostaako nuoriso tasoaan sinne mitä valmennus on heiltä odottanut. Se on varmaa, että konkariosasto lämpiää ja vetristyy ilmojen mukana.

Kotiyleisöä on ollut mukavasti katsomossa ja sen tuki on ollut tärkeää myös huonoina hetkinä.