Hämeenlinnan Paukku ja Jokioisten Koetus juniorit ovat sopineet laajamittaisesta yhteistyöstä pesäpallon junioritoiminnassa.

Yhteistyön tavoitteena on kehittää seurojen ja koko Kanta-Hämeen alueen pesäpallotoimintaa sekä parantaa junioreiden kehittymismahdollisuuksia. Yhteistyö tarjoaa pelaajille laadukasta valmennusta tasokkaissa joukkueissa sekä jokaiselle alueen pelaajille paikan omaa taitotasoa vastaavassa pelijoukkueessa.

Laadukkaalla yhteistyöllä voidaan lisätä harrastajamääriä seuroissa ja kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti lapsi- ja nuorisovaiheessa.

Kaudella 2021 Paukku ja JoKo juniorit tekevät yhteistyötä E-, D-, C- ja B-ikäluokissa.

Seurojen puheenjohtajien kommentit yhteistyöstä:

”On hienoa, että kahden aktiivisen ja eteenpäin katsovan junioriseuran tavoitteet kohtaavat ja näkemys pelaajan kehityskaaresta on yhteinen. Tällä yhteistyöllä takaamme jokaiselle juniorille mielekkään pesäpalloharrastuksen. Lisäksi valmennuksen resurssit saadaan paremmin harrastajien käyttöön”

-Petri Lehtonen, Jokioisten Koetus juniorit ry:n puheenjohtaja

”Yhteistyö kahden pienen seuran välillä on hienoa asia. Näin pystymme laajentamaan pelaajapolkua ja luomaan pelaajille paremman mahdollisuuden harrastaa. Unohtamatta valmentajia, jotka saavat yhteistyön kautta uusia näkökulmia, ideoita ja tukea omaan valmennustyöhönsä.”

-Terhi Mantila, Hämeenlinnan Paukun puheenjohtaja

 

Lisätiedot ja tiedustelut:

Hämeenlinnan Paukku
Puheenjohtaja
Terhi Mantila
terhi.mantila@gmail.com
0405385384

Jokioisten Koetus juniorit
Puheenjohtaja
Petri Lehtonen
puheenjohtaja@jokioistenkoetusjuniorit.fi
0505174066